TERAPIE MEDICALĂ

O stare de bine!

Hotelul Căprioara**** prin baza de tratament proprie, dispune de facilități pentru băi cu apă caldă carbogazoasă, mofete, instalatii pentru electro-, kineto- și hidroterapie.

Prin procedurile de Wellness se doreşte oferirea turiștilor a unui sejur pentru relaxare, încărcare deplină cu energie şi răsfăţ pentru corp şi suflet.

Principalii factori terapeutici ai zonei sunt: apele minerale carbogazoase, feruginoase, calcice hipotone și hipertone, respectiv mofetele cu emanații de gaze ușor radioactive.

Aerul de aici detoxifică, liniștește și tratează. O simplă plimbare în aerul saturat cu ioni negativi este suficientă pentru un somn bun și odihnitor.

Rezervă Acum
“Printre staţiunile balneare europene, Covasna – „Orasul celor 1000 de izvoare de sănătate”, utilizate de câteva decenii în prevenirea şi tratarea bolilor sistemului cardiovascular.!”.”

Plăcerea de terapie și relaxare

Oraşul celor 1000 de izvoare

Tratamente medicale

Drenajul Limfatic

Drenajul Limfatic se poate efectua manual sau prin intermediul aparatului carui functie principala o reprezinta accelerarea circulatiei venoase si limfatice prin stimularea ganglionilor limfati….

Descoperă

Mofetele naturale

Mofetele naturale: sunt emanaţii de gaze naturale, în principal bioxid de carbon (80-90%).
Mecanismul de acţiune al mofetelor constă în primul rând în vasodilataţia periferică….

Descoperă

Terapia Shockwave

Terapia Shockwave (cu unde de soc) presupune utilizarea unei tehnologii de ultima generatie. Tratamentul are la baza administrarea unor de soc care strabat tesuturile cu o viteza mai mare decat viteza sunetului….

Descoperă

Laserterapia

Laserterapia se bazeaza pe emisiile de laser si exercita un efect terapeutic puternic pentru diferite afectiuni cronice, calmand totodata durerile musculare sau durerile articulare, actionand ca un analgezic…

Descoperă

Termoterapia

Terapia cu caldura sau termoterapia reprezinta un ansamblu de proceduri terapeutice care folosesc temperatura transferata corpului.Temperatura poate varia de la 43°C la 110-120°C si…

Descoperă

BAI GALVANICE

BAI GALVANICE- reprezinta cea mai simpla forma de terapie bazata pe curent electric, dar si cea mai veche. Procedura de electroterapie, folosita in medicina fizica si recuperatorie, este un procedeu care are …..

Descoperă
Hotel Caprioara Cazare