TERAPIA TECAR

Terapia TECAR este  recunoscuta la nivel international. Mii de pacienti sunt tratati zilnic cu aceasta forma de terapie. Este din ce in ce mai des folosita gratie posibilitatii de utilizare in paralel cu stimularea mecanica prin masaj sau exercitii fizice.

Tehnologia TECAR este un acronim pentru transfer de energie in câmp capacitiv si rezistiv, terapie din domeniul radio frecventei.

În 6 ședințe, eficacitate în proporție de 97% în tulburările musculare și articulare, este o terapie neinvaziva, antialgica, antiinflamatorie si regenerativa care stimuleaza mecanismele de autovindecare ale organismului si este folosita cu succes si in tratamentele de fizioterapie, prin crearea unei stimulari intense la nivel celular. Terapia TECAR este recomandata pentru reducerea durerii, a edemelor, a inflamatiei si a contractiilor musculare. Stimularea energiei din interiorul tesuturilor biologice activeaza procesele naturale de vindecare ale organismului, avand totodata un efect antiinflamator Principalele efecte sunt combaterea durerii, inflamatiei, contracturilor musculare, redorilor articulare, cicatrizant, refacerea leziunilor tendinoase, musculare, ligamentare, cresterea mobilitatii articulare, cresterea fortei musculare, efecte anti aging, ameliorarea aspectului de coaja de portocala în cazul celulitei, combaterea edemelor, realizarea de drenaj limfatic, combaterea spasmelor sfincterelor organelor interne.

O alta aplicatie este asupra organelor interne, în cazul colonului spastic, constipatiei cronice, colecistopatiilor hipotone, spasmului piloric, în sindroamele aderentiale post chirurgicale. Ultimele noutati se refera la utilizarea Tecar in obstetrica-ginecologie si urologie: recuperarea post partum, dupa epiziotomii, incontinente urinare, vaginite atrofice.

Hotel Caprioara Cazare