HOTEL  CĂPRIOARA****

O stare de bine!

Hotelul Căprioara este situat în centrul stațiunii Covasna, stațiune de renume internațional, făcând parte din staţiunile cu caracter unic, datorită bogăţiei sale în resurse naturale care sunt utilizate în prevenirea şi tratarea bolilor sistemului cardiovascular.

Filozofia hotelului se bazează pe principiile cheie ale ospitalității, Hotelul Căprioara oferă cazare în 72 camere din care 13 camere single, 4 camere pentru persoane cu dizabilități, 51 camere duble, 4 apartamente. Camerele noastre vă oferă un comfort perfect pentru un sejur de relaxare, prevenție și tratare a anumitor afecțiuni.

Dotari camere: minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, baie cu duș, uscător de păr, halat de baie, papuci.

Centrul de tratament balnear, este perfect conectat cu hotelul pentru intimitatea oaspeților noștri. Apele minerale sunt cele mai curative și apreciate din regiune, având proprietăți miraculoase pentru majoritatatea afecțiunilor aparatului cardiovasculator.

Rezervă Acum
“Printre staţiunile balneare europene, Covasna – „Orasul celor 1000 de izvoare de sănătate” – se numără printre staţiuni cu carecter unic, datorită bogăţiei sale în resurse naturale care sunt utilizate de câţiva decenii în prevenirea şi tratarea bolilor sistemului cardiovascular.”

Plăcerea de terapie și relaxare

O STARE DE BINE!

Tarife Recepţie

valabil 01 iunie – 15 octombrie 2019

Cameră single

279 Lei/camera
  • 1 nopte de cazare
  • Mic Dejun
  • Acces gratuit la piscina si sauna

Cameră dublă

383 Lei/camera
  • 1 nopte de cazare
  • Mic dejun
  • Acces gratuit la piscina si sauna

Mentiuni

Micul dejun si Cina (18:00 – 20:00) se vor servi in sistem bufet suedez numai sub rezerva existentei in hotel a unui numar de minimum 20 de turisti.

Tarifel includ TVA dar nu includ taxa de statiune in valoare de 2 lei/zi/persoana care se achita separat la receptia hotelului.

Hotel Caprioara Cazare
Piscina
Piscina
Baza de tratament
Mofeta
Baza de tratament hotel Caprioara