Rezervare
Oferte Hotel Caprioara 2018-05-21T22:45:53+00:00

HOTEL  CĂPRIOARA****

O stare de bine!

Hotelul Căprioara este situat în centrul stațiunii Covasna, stațiune de renume internațional, făcând parte din staţiunile cu caracter unic, datorită bogăţiei sale în resurse naturale care sunt utilizate în prevenirea şi tratarea bolilor sistemului cardiovascular.

Filozofia hotelului se bazează pe principiile cheie ale ospitalității, Hotelul Căprioara oferă cazare în 72 camere din care 13 camere single, 4 camere pentru persoane cu dizabilități, 51 camere duble, 4 apartamente. Camerele noastre vă oferă un comfort perfect pentru un sejur de relaxare, prevenție și tratare a anumitor afecțiuni.

Dotari camere: minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, baie cu duș, uscător de păr, halat de baie, papuci.

Centrul de tratament balnear, este perfect conectat cu hotelul pentru intimitatea oaspeților noștri. Apele minerale sunt cele mai curative și apreciate din regiune, având proprietăți miraculoase pentru majoritatatea afecțiunilor aparatului cardiovasculator.

Rezervă Acum
“Printre staţiunile balneare europene, Covasna – „Orasul celor 1000 de izvoare de sănătate” – se numără printre staţiuni cu carecter unic, datorită bogăţiei sale în resurse naturale care sunt utilizate de câţiva decenii în prevenirea şi tratarea bolilor sistemului cardiovascular.”

Plăcerea de terapie și relaxare

O STARE DE BINE!

Tarife Recepţie

Cameră single

253 Lei/camera
 • 1 nopte de cazare
 • Mic Dejun
 • Acces gratuit la piscina si sauna

Cameră dublă

344 Lei/camera
 • 1 nopte de cazare
 • Mic dejun
 • Acces gratuit la piscina si sauna

Mentiuni

Micul dejun si Cina se vor servi in sistem bufet suedez numai sub rezerva existentei in hotel a unui numar de minimum 20 de turisti.

Tarifele includ TVA si nu includ taxa speciala de statiune in valoare de 1 leu/zi/persoana

Hotel Caprioara Cazare
Piscina
Piscina
Baza de tratament
Mofeta
Baza de tratament hotel Caprioara
Sala-Alegria
Sala-Andande
 • Stimati turisti,

  În intervalul 25 Mai - 28 Mai, piscina din cadrul Hotel Caprioara**** este rezervata pentru oaspetii hotelului. Nu se va permite accesul persoanelor din afara hotelului.

  Ne cerem scuze pentru inconvenienta.