Hotel Căprioara

Cameră Dublă

Fie că e vorba de un sejur de relaxare, sejur romantic, o vacanta cu familia sau călătorie de afaceri, în hotelul nostru veti gasi tipul de cameră cel mai potrivit necesităților dumneavoastră. 

  • Minibar
  • Telefon
  • LED TV
  • Conexiune internet
  • Incălzire și aer condiționat proprii
  • Baie cu duș
  • Uscător de păr
  • Halat de baie
Camera Dubla Hotel Caprioara Panorama 5 1

Preţ 310 Ron

Rezervă Acum

Cazare la Hotel Căprioara

Cu o înfățișare complet nouă a camerelor și a spațiilor destinate alimentației publice: un design rafinat, modern, adaptat nevoilor și gusturilor unei generații tot mai dinamice, Hotelul Căprioara***Superior este una dintre cele mai cunoscute unități de cazare și tratament din Stațiunea Covasna, stațiune de renume internațional, făcând parte din staţiunile cu caracter unic, datorită bogăţiei sale în resurse naturale care sunt utilizate în prevenirea şi tratarea bolilor sistemului cardiovascular.

Verifică Disponibilitatea

Oraşul celor 1000 de izvoare

Atracţii turistice

Camera Dubla balta dracului covasna

Balta Dracului

Legenda spune că, în anii 1700, acest fenomen al naturii era întâlnit nordul localităţii, dar că, în mod enigmatic, s-a făcut apoi simţit doar în cea centrală, lăsând în vechiul său loc fratele mai mic, „Mica Baltă a Dracului”.

Descoperă
Camera Dubla cetatea zanelor covasna

Cetatea Zânelor

Cetatea Zânelor este o veche cetate dacică situată pe un pisc montan în apropiere de orașul Covasna, în partea superioară a Văii Zânelor. În prezent sunt vizibile zidurile scoase la iveală de către arheologi prin săpături.

Descoperă
Camera Dubla 1024px Pulsatilla patens

Mestecănișul de la Reci

Aria protejată „Mestecănișul de la Reci” conservă șapte tipuri de habitate naturale de interes comunitar astfel: Păduri aluviale cu Alnus glutinosa și Fraxinus excelsior (Alno-Padion, Alnion incanae, Salicion albae),

Descoperă
Camera Dubla manastirea marcus covasna

Mănăstirea Mărcuș

Sfânta Mănăstire este amplasată în preajma pădurilor dese ale Clăbucetelor Întorsurii, în munţii Carpaţilor de curbură, pe o colină deasupra satului Dobârlău. Locul este de o deosebită frumuseţe, oferind o superbă imagine asupra Ţări Bârsei.

Descoperă
Camera Dubla manastirea valea mare covasna

Mănăstirea Valea Mare

Mănăstirea Valea Mare se află situată pe teritoriul administrativ al localităţii cu același nume, în sudul judeţului Covasna, pe drumul judeţean ce leagă orașul Sfântu Gheorghe de Întorsura Buzăului. Locul este de o deosebită frumuseţe, oferind o superbă imagine

Descoperă
Camera Dubla vila lui ceausescu covasna

Vila Ceaușescu

Vila Ceaușescu se bucură de pitorescul și frumuseţea Văii Zânelor. Dictatorul a petrecut aici o singură noapte, în luna august a anului 1986, imediat după accidentul nuclear de la Cernobâl, deși clădirea era destinată protocolului de stat.

Descoperă